Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Devon Apple Cider Vinegar 5 Liter

Schrijf de eerste review over dit product

Deze Apple Cider Vinegar van Devon is gemaakt van met de hand geplukte, van nature gekweekte appels en bevat absoluut geen additieven!

Omschrijving

Details

Devon Apple Cider Vinegar 5 Liter

Nieuw in ons assortiment de Apple Cider Vinegar van Devon!!

Devon Organic Raw Apple Cider Vinegar (azijn) is gemaakt van de fijnste, heerlijk, gezonde, biologisch geteelde appels. Veel medische studies tonen de gezondheidsvoordelen van Apple Cider Vinegar aan. In 400 v. Christus gebruikte Hippocrates, de vader van de geneeskunde, het al voor zijn geweldige natuurlijke reiniging, genezing en gezondheidskwaliteiten. Devon Azijn is lekker over salades, groenten, en zelfs heerlijk over popcorn.

Deze Apple Cider Vinegar van Devon is gemaakt van met de hand geplukte, van nature gekweekte appels en bevat absoluut geen additieven! Het ACV is in zijn natuurlijke staat, wat betekent dat de 'Moeder' intact is. Deze bal van heilzaam levende enzymen is geramd met goedheid en is grotendeels verantwoordelijk voor veel van de gunstige eigenschappen van de azijn. Je kunt de 'Moeder' in je fles laten groeien door het in het zonlicht te laten. Devon appelazijn wordt nu geleverd in phalate vrije HDPE flessen die geen chemische stoffen lekken in de azijn.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten