Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Original Superfoods Biologische Ashwagandha Poeder 50 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde, bekend om zijn herstellende voordelen.
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

Original Superfoods Biologische Ashwagandha Poeder 50 Gram

Ashwagandha (Withania somnifera), een van de krachtigste kruiden in de Ayurvedische geneeskunde, wordt gebruikt sinds de oudheid voor diverse omstandigheden en is het meest bekend om zijn herstellende voordelen. In het Sanskriet betekent Ashwagandha "de geur van een paard", wat aangeeft dat het kruid zorgt voor de kracht en sterkte van een hengst, en het wordt van oudsher voorgeschreven om mensen te helpen versterken van hun immuunsysteem na een ziekte.

Ashwagandha wordt vaak "Indian ginseng" genoemd vanwege zijn verjongende eigenschappen, hoewel botanisch gezien ginseng en ashwagandha geen verband hebben. Tot dezelfde familie behorend als de tomaat, Ashwagandha is een mollige struik met ovale bladeren en gele bloemen. Het kruid draagt rode vruchten zo groot als rozijnen. Het is inheems in de droge gebieden van India, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en vandaag groeit het in mildere klimaten, waaronder de Verenigde Staten. De wortel wordt geëxtraheerd en vervolgens vermalen tot een poeder.

De belangrijkste chemische bestanddelen van ashwagandha zijn alkaloïden en steroïde lactonen. Deze omvatten tropine en cuscohygrine. Er zijn enkele vroege aanwijzingen dat ashwagandha het immuunsysteem beïnvloedt en helpt tegen zwelling, bij zowel artritis en vochtretentie. Echter zijn de praktische voordelen en risico's voor mensen nog niet duidelijk.

Original Superfoods Biologische Ashwagandha Poeder 50 Gram
Inhoud 50 Gram
Land van herkomst India
Ingrediënten Ashwaganda
Allergenen informatie Buiten bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap of geven van borstvoeding eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
Toepassing Voeg 1/2 tot 1 theelepel toe aan 30 ml water en drink als shot. Kan ook toegevoegd worden aan een sap of smoothie.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten