Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Bikun Cup Gel Pack

Schrijf de eerste review over dit product

Helpt bij het stimuleren van de stevigheid van de borstklierweefsel en om pijn te reduceren en het borstweefsel tot rust te brengen.

Omschrijving

Details

Gebruik van Bilkun producten

Bikun is een comfortabel kussen gemaakt van natuurlijke, niet-toxische gel, bedekt met een volledig ascetische en hypoallergene schaal. Het is geschikt voor detox-baden, volgens het Louis Kuhne-systeem. Het regelmatige gebruik ervan biedt ondersteuning bij; reactivering van bindweefsel, verbeterde circulatie, reactivering van het lymfatische en immuunsysteem, verbeterde circulatie in het lichaam en hulp bij algemene ontspanning.

Bikun Cup Gel Pack

  • Helpt bij het stimuleren van de stevigheid van de borstklierweefsel. Het traint de elastische weefsels en helpt bij het versterken van het omliggende huidweefsel.

  • Bikun cup wordt toegepast om pijn te reduceren en het borstweefsel tot rust te brengen, denk hierbij aan koud compres bij zwelling en pijn ten gevolge van het geven van borstvoeding.

Gebruik van de Bikun Cup Gel Pack

  • Om de eigenschappen van het product te behouden dient u de BIKUN® cup in de vriezer te bewaren (koel in ieder geval de cups minimaal 60 minuten in de vriezer of koelkast, afhabkelijk van uw eigen voorkeur.

  • De toepassing duurt 20 minuten. Indien u nog steeds pijn heeft, kan het goed zijn om de huid eerst weer warm te laten worden alvorens de cup opnieuw aan te brengen. Toepassen kan diverse keren per dag.

  • Gel Pack niet direct op de huid aanbrengen, maar gebruik bijgevoegde katoenen beschermingshoes.

Advies

De gel bestaat uit water, cellulose, kleurstoffen en toevoegingen. Het betreft een niet giftige inhoud maar in geval van rechtstreeks contact van de gel op de huid of ogen, direct spoelen met water maar niet wrijven.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten