Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Original Superfoods Biologische Brahmi Poeder 50 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Poeder van de water hysop, gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde.

Omschrijving

Details

Original Superfoods Brahmi Poeder 50 Gram

Water hysop (Bacopa monnieri) is een kruipend kruid op vaste grond, inheems in de wetlands van Zuid-India, Australië, Europa, Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Specifiek, dit poeder is afkomstig van het water hysop uit India. Water hysop is een geneeskrachtig kruid gebruikt in de traditionele Ayurveda, waar het ook wel bekend staat als Brahmi, naar Brahmā, de God van de schepping in het hindoeïsme.

Brahmi heeft een eeuwenoude reputatie van een effectief en krachtig kruid dat nuttig is voor het geheugen en de bestrijding van stress. Het wordt gebruikt in traditionele ayurvedische behandelingen van epilepsie en astma. Het wordt ook gebruikt in de Ayurveda voor zweren, tumoren, ascites, vergrote milt, indigestie, ontstekingen, lepra, bloedarmoede en galachtigheid. De Alternative Medicine Review (Maart 2004) beweert het volgende, "Het onderzoek heeft zich vooral gericht op de cognitieve effecten van Brahmi, in bijzonder het trainen van het geheugen en concentratie, en de resultaten ondersteunen de traditionele ayurvedische claims.'

Het kruid bevat alkaloïden brahmine, herpestine samen met saponinen, monnieri en hersaponine. Bacosides A en B bezitten hemolytische activiteit. Hersaponine wordt gerapporteerd om cardiotonische en kalmerende eigenschappen te hebben. Deze bestanddelen werken synergetisch om het kruid de farmacologische eigenschappen te geven.

Original Superfoods Biologische Brahmi Poeder 50 Gram
Inhoud 50 Gram
Land van herkomst India
Ingrediënten Brahmi
Allergenen informatie Buiten bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap of geven van borstvoeding eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
Toepassing Voeg 1/2 tot 1 theelepel toe aan 30 ml water en drink als shot. Kan ook toegevoegd worden aan een sap of smoothie.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten