Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Original Superfoods Chlorella Tabletten 1250 Stuks ( 200mg)

Schrijf de eerste review over dit product

Chlorella lijkt alles te hebben dat de gezondheid kan heropbouwen

Omschrijving

Details

Groene zoetwateralgen

Dankzij hun hoge chlorofylgehalte veranderen zij met de hulp van zonlicht koolstofdioxyde en water in zuurstof (O2) en organische stoffen w.o. druivensuiker. Dit proces, de fotosynthese is de basis voor de voortzetting van alle leven op aarde. Indien de algen het koolstofdioxyde uit de atmosfeer onttrekken, verschaffen zij een waardevolle bijdrage voor de verhindering van het broeikaseffekt.

Er is een buitengewone eigenschap van chlorella, genoemd de "chlorella groeifactor" (CGF), het is een eigenschap die wetenschappers van over de gehele wereld bezig houdt. Wetenschappers vinden geen antwoord op de vraag waarom chlorella sneller groeit da welk ander voedingsmiddel dat door de mens wordt gekweekt. Chlorella verviervoudigt zichzelf iedere 20 uur. Wanneer de CGF door de mens wordt geconsumeerd, verhoogt het vermogen weefsels te herstellen en te genezen aanzienlijk. Bovendien vermeerdert de groeisnelheid van de lactobacillus (gewenste bacteriën) in de darm.

Eigenschappen van chlorella:

Hoog chlorofylgehalte: het behoort tot de 3 planten met het hoogste chlorofylgehalte.
Hoog B12-gehalte : chlorella en enkele andere algen zijn de enige plantaardige bronnen die een beduidende hoeveelheid B12 bevatten. Voor veganisten is aanvulling van deze vitamine noodzakelijk. Een gebrek aan B12 is een frequent voorkomend probleem in veganistische voedingssystemen. Gebrek aan B12 kan leiden tot een moeilijk te behandelen vorm van anemie en hersen- en zenuwbeschadiging, met soms neurologische beschadiging tot gevolg. Een belangrijk probleem is dat B12-gebrek niet gemakkelijk herkend wordt, vooraleer het zijn geestelijke beschadiging heeft voltrokken.
Hoog eiwitgehalte: vlees, vis, kip bevatten 18 tot 25% - gedroogde chlorella bevat 60% eiwit.
Hoog ijzer- en calcium-gehalte : één eetlepel chlorella voorziet in 320% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid ijzer en 120% van calcium.
Vitamine A, foliumzuur, niacine, zink enz.
Chlorella bevat naast een zeer groot aantal aminozuren onder andere ook veel calcium en ijzer. Het ijzer verbindt zich met de Chlorofyl, dat vervolgens unieke eigenschappen krijgt voor de aanmaak van menselijke bloedcellen.De zuurstoftoevoer naar spieren en hersenen wordt bevorderd.
Chlorella bevat ook veel zink, zink is een belangrijke katalysator voor zeer veel lichaamsverrichtingen en is een belangrijke voedingsstof voor de hersenen.
Chlorella bevat ook veel foliumzuur (ongeveer 150 tot 170 microgram per 10 gram).
Chlorella bevat ook bijna 2 keer zoveel foliumzuur dan runderlever, die meestal doorgaat als de grootste bron van foliumzuur.De vitamine Foliumzuur is vooral belangrijk voor vrouwen tijdens de zwangerschap.
Iedere Chlorella cel bevat van nature eiwitten en vezels, een celwand, chlorofyl, vitaminen, mineralen, aminozuren en ook nog eens de Chlorella Groei Factor. Het is deze unieke combinatie van werkzame stoffen in één organisch geheel, die het lichaam in staat stelt om weer evenwichtig te functioneren.En zich zo beter te verdedigen, de zuurgraad van het bloed te verminderen en de invloed van ziekteverwekkende bacteriën te beperken.

Door de zuiver natuurlijke voedingsstoffen, het reinigende vermogen én de weerstandsverhogende eigenschap bewijst Chlorella bij vele gebruikers het nuttige effect bij vermoeidheidsverschijnselen.

Pluspunten van Chlorella

zuivert het bloed
ontgift, ontslakt en reinigt het hele lichaam
voor een gezonde darmflora
waarborgt een optimale stoelgang
houdt het calciumgehalte op peil
bevat vitamine B12, ideaal voor vegetariërs
voor een betere opname van ijzer in het bloed
beschermt het lichaam tegen schadelijke stoffen
beschermt de huid tegen rimpelvorming
voor een gave huid
helpt bij haaruitval en afbrokkelende nagels
vertraagt de gevolgen van het ouder worden
geeft een betere conditie
veilig bij zwangerschap
geeft betere prestaties bij sport en fitness
Original Superfoods Chlorella Tabletten 1250 Stuks ( 200mg)
Inhoud 250 Gram (1250 Tabletten)
Land van herkomst Taiwan
Ingrediënten 100% Pure Chlorella
Allergenen informatie
Toepassing Volwassenen - neem 15 tabletten per dag. Kinderen - neem 8 tabletten per dag. Bij voorkeur bij een maaltijd. Neem capsules met een drankje.
Bewaaradvies Bewaar op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking 15 Tabletten - Ongeveer 83
Voedingswaarde Hoeveelheid per Portie Hoeveelheid per 100g
Energie 46 kJ (11 kcal) 1533 kJ (367 kcal)
Vetten 0.2 gr 6.7 gr
waarvan verzadigd vet ~ ~
Koolhydraten 0.5 gr 16.7 gr
waarvan suikers ~ ~
Eiwitten 1.8 gr 60 gr
Vezels ~ ~
Zout <0.01 gr 0.12 gr

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren