Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract 20 ML

Schrijf de eerste review over dit product

Citrosept Biologische Grapefruit Extract is een uitzonderlijk krachtig en natuurlijk voedingssupplement dat bijzonder rijk is aan vitamine C en bioflavonoïden.

Omschrijving

Details

Citrosept Biologische Grapefruit Extract 20 ml

Citrosept Biologische Grapefruit Extract is een uitzonderlijk krachtig en natuurlijk voedingssupplement dat bijzonder rijk is aan vitamine C en bioflavonoïden.

Door het regelmatig, liefst dagelijks, te gebruiken, verbetert u uw immuunsysteem. Het is bekend dat bioflavonoïden de opname van vitamine C vele malen versterkt en dat maakt Citrosept onder andere zo bijzonder. Bioflavonoïden in de dagelijkse inname van het product dragen bij aan de juiste conditie van haarvaten. De belangrijkste ingrediënten zijn flavonoïden die van nature aanwezig zijn in fruit en vitamine C.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract kan worden ingezet als ondersteuning bij het bestrijden van bacteriën, virussen, schimmels en ook parasieten en tast het de natuurlijke darmflora niet aan.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract heeft geen negatieve bijwerkingen en kan ook uitwendig gebruikt worden tegen infecties, ontstekingen en klachten zoals eczeem, psoriasis, voetschimmel, roos en insecten beten.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract 20 ML
Inhoud 20 ml
Land van herkomst Duitsland
Ingrediënten Biologisch GRAPEFRUIT extract 84%, glycerine (drager, ingrediënten verkregen van de GRAPEFRUIT) water, ascorbinezuur (anti-oxidant)
Allergenen informatie GRAPEFRUIT
Toepassing 15 druppels oplossen in 200 ml water, drie maal daags. Niet de aanbevolen hoeveelheid overschrijden. Gebruik binnen zes maanden na opening.
Bewaaradvies Bewaar op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten