Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Omschrijving

Citrosept Forte Acerola 10 ML
Inhoud 10 ML
Land van herkomst EU/Non-EU
Ingrediënten Grapefruitzaad en Pulp-Extract Gestandaardiseerd tot 1.200 mg Bioflavonoïden in 100 ml 92% (glycerine-drager, stoffen gewonnen uit grapefruit); Malpighia glabra L.acerola concentraat 3%; water; L-ascorbinezuur (vitamine C). 10 ml van het product bevat 110 mg bioflavonoïden.
Allergenen informatie Het product kan gegeten worden door vegetariërs.De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Waarschuwing: In geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten, moet het preparaat niet worden geconsumeerd. Personen die allergisch zijn voor citrusvruchten kunnen na het eten van het product symptomen van allergie ontwikkelen. Als u medicijnen voor hart- of hoge bloeddruk gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u Citrosept FORTE ACEROLA gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
Toepassing Aanbevolen hoeveelheid voor dagelijks gebruik: het product kan natuurlijke resten bevatten. Schudden voor gebruik. Om uw dieet aan te vullen met natuurlijke grapefruit-geëxtraheerde bioflavonoïden en vitamine C, moet u Citrosept FORTE ACEROLA twee keer pe
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten