Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

YES Ultimate EFA Essentiële Vetzuren 120 V-Caps

Schrijf de eerste review over dit product

YES™ elementaire essentiële vetzuren zijn de ideale manier om voor je lichaam de waardevolle essentiële vetzuren aan te vullen. Je lichaam kan geen essentiële vetzuren aanmaken, terwijl deze wel ‘essentieel’ zijn voor alle lichaamscellen.

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

YES Ultimate EFA Essentiele Vetzuren 120 V-Caps

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

YES™ elementaire EFA’s bestaan uit koudgeperste oliën uit teelt, die basis Omega-6 en basis Omega-3 bevatten.
(EFA = Essential Fatty Acid / essentiële vetzuren)
YES™ essentiële vetzuren zijn vele malen beter dan visoliesupplementen. Visolie is niet zo puur of zo effectief als biologische, uit zaden geperste oliën en kan zelfs schadelijk zijn. We hebben onze essentiële vetzuren samengesteld om specifieke, uitgekiende resultaten te bewerkstelligen en deze resultaten spreken voor zich.

YES™ elementaire essentiële vetzuren zijn de ideale manier om voor je lichaam de waardevolle essentiële vetzuren aan te vullen. Je lichaam kan geen essentiële vetzuren aanmaken, terwijl deze wel ‘essentieel’ zijn voor alle lichaamscellen. De enige manier om deze vetzuren tot je te nemen is door middel van voeding. Als je bewerkt voedsel eet, zijn veel van de essentiële vetzuren die je tot je neemt al onherstelbaar beschadigd door de voedselbewerking.

YES Ultimate EFA Essentiële Vetzuren 120 V-Caps
Inhoud 120 V-Caps
Land van herkomst EU/Non-EU
Ingrediënten Gepatenteerde Blend: Lijnzaadolie, Teunisbloemolie, Hoge Linolzuur Zonnebloemolie, Pompoenolie, Extra Vierge Kokosolie Andere Ingredienten: Gelatine, Water
Allergenen informatie
Toepassing Volwassenen neem 4 capsules dagelijks (gebaseerd op een lichaamsgewicht van 54 - 75 kilo). Voeg 1 capsule per elke 18 kilo lichaamsgewicht boven de 75 kilo erbij. Voorbeeld: iemand van 90 kilo zou 5 capsules per dag moeten nemen. Kan genomen worden met of
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking 2 capsules - 60

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten