Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Sunwarrior Immune Shield 8 Fl Oz

Schrijf de eerste review over dit product

Immune Shield is een natuurlijk mineraalcomplex van Fulvinezuur verrijkt met zilverionen.  Immune Shield levert micro-ionisch zilver en 72+ sporenelementen om het immuunsysteem te ondersteunen.


 

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

Sunwarrior Immune Shield

Immune Shield is een natuurlijk mineraalcomplex van Fulvinezuur verrijkt met zilverionen. Immune Shield levert micro-ionisch zilver en 72+ sporenelementen om het immuunsysteem te ondersteunen.

Het Fulviczuur/mineraal complex is een katalysator en chelaat die sporenelementen, verschillende voedingsstoffen en elektrolyten vrij aan alle cellen en lichaamsvloeistoffen levert. De moleculen met Fulvinezuurmineraalcomplex zijn versterkt met zilverionen. De aanwezigheid van kleine zilverionen geplaatst door een gepatenteerde technologie in deze fulvische mineraalcomplexmolecule.

Deze moleculen bieden een nieuw en efficiënter afgiftesysteem om veilig zilverionen in grotere hoeveelheden (meer dan 25 ppm) te leveren zonder het gevaar van het opbouwen van overmatige hoeveelheden zilverdeeltjes in de lichaamsweefsels die zouden kunnen leiden tot argyria. Deze versterkte fulvische molecule neemt het potentieel van een oplossing met zilverionen naar een nieuw niveau.

Immuun Shield biedt:

  • Levering van zilverionen binnen een dragermolecule die volledig in water oplost en gemakkelijk kan worden ontvangen en verteerd.
  • Levering van zilverionen in een dragermolecuul (het Fulvic Acid Mineral Complex) dat in alle lichaamsvloeistoffen en alle cellen en weefsels van het lichaam kan doordringen. Dit zorgt voor volledige ondersteuning en bescherming van het immuunsysteem van het lichaam.
  • Het biedt ook bescherming tegen zilverionen in de cellen van het lichaam, waar de voordelen van zilverionen kunnen worden ervaren bij het bestrijden van de dreiging van virussen.
  • Het is gecomplexeerd in het fulvinezuurmolecuul in een balans die het volledige dynamische potentieel van de versterkte stof mogelijk maakt fulvische complex om zijn maximaal gunstige prestatieniveaus en bescherming te bereiken.
  • 100% veganistisch.
Sunwarrior Immune Shield 8 Fl Oz
Inhoud 236 ML
Land van herkomst EU/Non-EU
Ingrediënten Ionic Sized Zilver Andere Ingrediënten: Gezuiverd water Immune Shield complex is een fulvinezuur complex geproduceerd in de natuur en bevat mineralen en elementen sporen, waaronder: Barium, Bismuth, Boron, Bromide, Calcium, Carbon, Cesium, Kobalt, Koper, Europium, Gadolinium, Gallium, Germanium, Goud, Hafnium, Holmium, Waterstof, Indium, Jodium, Iridium, Ijzer, Lanthaan, Lithium, Lutetium, Magnesium, Mangaan, Molybdeen, Neodymium, Nikkel, Niobium, Stikstof, Zuurstof, Palladium, Fosfor, Platinum, Kalium, Praseodymium, Rhenium, Rubidium, Samarium, Scandium, Selenium, Silica, Zilver, Natrium, Strontium, Zwavel, Tantalium, Tellurium, Terbium, Thulium, Tin, Titanium, Wolfraam, Vanadium, Ytterbium, Yttrium, Zink, Zirkonium<br />
Allergenen informatie Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
Toepassing Liquid Light heeft een pittige, minerale smaak en kan direct worden ingenomen of gemengd met vrijwel elke drank. Probeer smoothies, citroen water, verse sappen of gewoon gefilterd water.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking 5 ML - 47

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten