Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Vitamix 5200 Power Blender Chroom

Schrijf de eerste review over dit product

Create every course of your home-cooked meal—from frozen drinks to creamy desserts—in minutes. The Vitamix 5200 is the universal tool for family meals and entertaining.
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

Vita-Mix 5200 Super Power Blender Zilver / Chroom (geborsteld RVS)

 

 

De nieuwste VitaMix 5200, beter, sterker en sneller !

Een belangrijke eerste aanschaf, een blender, als u met "Raw Food" wilt beginnen !

Standaard:

De Vitamix 5200 Super Power Blender wordt standaard geleverd met de "natte" twee liter kan

De blender is een apparaat dat al vele tientallen jaren bestaat en dat voornamelijk werd gebruikt in keukens bij het snijden, pureren, mengen en verwarmen van ingrediënten. Maar de laatste jaren zijn andere interessante en gezonde toepassingen van de blender ontstaan, zoals smoothies, ijskoffie's, shakes, gezondheidsdranken en cocktails.

De consument wil steeds gezonder leven en gaat op zoek naar gezondere producten. Smoothies voldoen optimaal aan deze wens. Daarnaast is de consument ook op zoek naar meer afwisseling voor de klassieke dranken zoals koffie. De ijskoffie's en de grote verscheidenheid aan shakes en cocktails zijn hierop een antwoord. Voor een horecaondernemer is het van groot belang om op deze ontwikkelingen in te spelen. Niet alleen vanwege het feit dat anders omzet wordt misgelopen, maar ook vanwege de aantrekkelijke marges die aanwezig zijn op deze dranken.


Klik en sleep met uw muis voor details !

Om deze speciale dranken op een eenvoudige en kwalitatief hoogwaardige manier te kunnen bereiden, is het belangrijk om gebruik te maken van uitstekende en bedrijfszekere blenders. De Vita-Mix blenders zijn hiervoor uitermate geschikt,want door het ontwerp, de kwaliteit en de snelheid zijn de Vita-Mix blenders perfect in staat om van harde ijsblokjes zachte, consistente dranken te maken, om roomijs en softijs te bewerken alsof het water is en om de hardste en taaiste vruchten te verwerken tot een homogene en gladde fruitmix.

Kenmerken:

De Vita-Mix blender bezit bepaalde eigenschappen die kenmerkend zijn voor de uitstekende kwaliteit van de Vita-Mix blender. Ook dragen deze kenmerken bij aan de hoge kwaliteit van het eindproduct zoals die wordt gemaakt. Onze Vita-Mix blender kenmerken zich door de onderstaande punten.

Eindproduct:

De Vita-Mix blender is als geen andere blender in staat om een zeer homogene, gladde en consistente drank te maken. De drank bevat geen luchtbellen of grove stukken, maar heeft een zeer fijne structuur, waardoor de smaak gelijkmatig is verdeeld en de drank langere tijd stabiel blijft en niet uitzakt. Het eindproduct met een Vita-Mix blender is ongeëvenaard !

Snelheid:

Naast een perfect eindresultaat, dat garant staat voor een tevreden klant, is de hoge snelheid een andere belangrijke eigenschap van de Vita-Mix blender. De Vita-Mix blender is tot drie keer sneller dan andere professionele blenders. Vooral wanneer de drank veel harde of moeilijk te blenden ingrediënten bevat, dan zijn de Vita-Mix blenders niet te verslaan. Vita-Mix blenders zijn bijvoorbeeld in staat om een volume van twee liter aan ijsblokjes tot zacht en fijn pulverijs te vermalen in een luttele drie seconden ! En aangezien tijd kostbaar is voor elke onderneming, is de hoge snelheid van de Vita-Mix blenders van groot belang.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten