Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Omschrijving

Details

YES™ Mineralen 60 vega capsules
Organisch gebonden, voor een betere opname

Samenvatting & achtergrondinformatie:

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

Potje met 60 capsules, goed voor 1 maand.

YES™ elementaire Minerals zijn een effectieve manier om een aantal essentiële mineralen aan te vullen, waarvan de natuur heeft bedoeld dat wij deze dagelijks innemen, voordat deze door commerciële boeren en door voedselbewerking zijn kapotgemaakt. Technisch gezien zijn mineralen co-enzymen en zorgen ze voor een effectievere werking van vitamines.

Overzicht van YES™ Minerals:

Mineralen en vitamines zijn cofactoren. Samen zorgen ze ervoor dat de biochemische reacties van het lichaam tot wel 1.000.000 maal effectiever verlopen! Iedereen geeft geld uit aan vitamines, maar slechts weinig mensen geven mineralen de aandacht die ze verdienen. Je lichaam kan geen mineralen aanmaken; net als vitamines moeten deze afkomstig zijn uit de voeding. Wij van YES™ zijn van mening dat mineraalsupplementen belangrijker zijn dan de inname van vitamines, omdat vitamines nog steeds in de voeding zitten, terwijl dat niet gezegd kan worden voor mineralen, als gevolg van overmatige bebouwng van landbouwgrond. Gezonde voeding, in combinatie met YES™ Minerals, biedt je alle vitamines en mineralen die je nodig hebt!

Het probleem:

Mineralen bevinden zich niet langer meer in voldoende hoeveelheden in ons voedsel, omdat ze niet meer in de bodem te vinden zijn. Behalve dat de meeste boeren dezelfde landbouwgrond jaar na jaar overmatig bebouwen, gebruiken ze ook kunstmest, in plaats van biologische meststoffen, waardoor de bodem beroofd wordt van essentiële voedingsstoffen.

 

Kijk ook uit voor zogenaamde ‘verrijkte’ voeding met toegevoegde mineralen. Het bewuste mineraal mag er dan inzitten, maar er zijn geen richtlijnen voor voedselfabrikanten om een lichaamseigen vorm van mineralen (die herkenbaar en opneembaar is voor het lichaam) te gebruiken. Per saldo bieden deze mineralen dan weinig gezondheidswaarde, ook al zitten ze in het product.

De oplossing:

Onderzoek toont aan dat veel mensen enorm baat kunnen hebben bij een combinatie van acht specifieke mineralen die in moderne voeding te weinig voorkomen: ijzer, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom en borium.

YES™ Minerals biedt deze acht essentiële mineralen in de juiste vorm en hoeveelheid (geen potentieel schadelijke overdosis), zodat het lichaam hier maximaal gebruik van kan maken. De juiste vorm van mineralen die maximaal opneembaar is voor het lichaam is de organisch gebonden (gecheleerde) vorm. Dit houdt in dat een eiwit (aminozuur) zich bindt aan het mineraal, zodat ze samen één geheel worden. Dit is dezelfde manier waarop mineralen van nature voorkomen in eiwitrijke voeding, zoals rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Hierdoor ‘verwelkomt’ de cel het eiwit en daarmee ook het mineraal. Om voor het menselijk lichaam opneembaar te zijn, moeten mineralen binnenin de cel zien te komen.
Een andere misvatting is de waarde die gehecht wordt aan colloïdale mineralen. In werkelijkheid zijn de populaire colloïdale mineralen te groot om door de celwand heen te kunnen.
Dat een mineraal drijft in een vloeistof (de definitie van colloïdaal) betekent nog niet dat het op celniveau opneembaar is. Laat je niet misleiden door een hype, als deze in tegenspraak is met eenvoudige biochemische principes.

Vanwege het speciale productieproces van YES™ Minerals is er ook geen sprake van ‘mineraalconcurrentie’ (strijd om opneembaarheid) die veel andere producten wel in de hand werken. YES™ heeft op effectieve wijze nagebootst hoe de natuur wil dat we aan onze mineralen komen. Onze speciale formule is extreem effectief, dus je bereikt meer met minder!

Aanbevolen gebruik:

2 x daags 1 capsule; goed voor 30 dagen; uitsluitend verkrijgbaar als capsules. Dit supplement bevat organisch gebonden, goed opneembare mineralen en geen kunstmatige toevoegingen.

Aanwijzingen voor gebruik:

2 capsules per dag bij de maaltijd. Kan het best worden ingenomen in combinatie met vezelarme voeding, omdat vezel de opname van mineralen blokkeert.

Dit product kan uitsluitend geretourneerd of geruild worden indien de sealing NIET is verbroken.

Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Label informatie:

Yes™ De formule en combinatie van zuurstofdragers, mineralen en ontgifters !

YES Mineralen 60 V-Caps
Inhoud 60 V-Caps
Land van herkomst EU/Non-EU
Ingrediënten Ijzer (ferro bisglycinaat), Magnesium (magnesiumglycinaat), Zink (zinkglycinaat), Selenium (selenium glycinaat complex), Koper (koper glycinaat), Mangaan (mangaanglycinaat), Chroom (chroomglycinaat), Boren (borenglycinaat complex) Capsules: Plantaardig
Allergenen informatie Dit supplement bevat mineralen die covalent gebonden zijn aan aminozuren voor maximale biobeschikbaarheid en er worden geen additieven gebruikt
Toepassing Neem 2 capsules dagelijks bij wat eten. Voor het beste resultaat nemen met voedsel met een lage vezel gehalte, vezels kunnen de absorptie van mineralen blokkeren.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking 2 capsules - 30

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten