Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Original Superfoods Activated Charcoal 200 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Actieve kool wordt gezien als het meest effectieve tegengif voor tal van verontreinigingen en wordt ook in de medische wereld gebruikt wanneer een persoon een giftige stof heeft ingenomen. Geactiveerde plantaardige houtskool kan daarom een goede optie zijn voor mensen die willen gaan detoxen.Omschrijving

Details

Original Superfoods Activated Charcoal 200 Gram

Oorsprong: Duitsland, KokosnootGeactiveerde houtskool zelf is volkomen onschuldig en wordt zowel inwendig als uitwendig gebruikt bij tal van kwalen, zoals:


    •    Diarree
    •    Lever- en nieraandoeningen
    •    Elke vorm van vergiftiging
    •    Insecten- en slangenbeten
    •    Griep en verkoudheid
    •    Detox
    •    Mond- en tandverzorging

Original Superfoods Activated Charcoal (Geactiveerde Houtskool) is een unieke detoxer. Het bindt zich aan chemicaliën (absorbtie) en men schat dat het absorberend vermogen van toxische producten rond de 60% ligt.. Op deze manier wordt eventueel aanwezige toxiciteit gereduceerd over de hele lengte van de maag, dunne en dikke darm.


Actieve kool wordt gezien als het meest effectieve tegengif voor tal van verontreinigingen en wordt ook in de medische wereld gebruikt wanneer een persoon een giftige stof heeft ingenomen. Geactiveerde plantaardige houtskool kan daarom een goede optie zijn voor mensen die willen gaan detoxen.Gebruik: neem 1 koffielepel per dag opgelost in water. Niet gebruiken binnen twee uur na de inname van therapeutische middelen. Het best is houtskool te gebruiken als week-kuur,, bijvoorbeeld eenmaal per seizoen.Voor mond- en tandverzorging: neem het droog in de mond en verspreid het met de tong. Na een tijdje ga je er overheen met de tandenborstel. Je kunt ook een beetje bovenop de tandpasta op je tandenborstel doen en daarmee poetsen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten