Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Original Superfoods Brahmi Poeder 150 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Brahmi heeft een eeuwenoude reputatie van een effectief en krachtig kruid dat nuttig is voor het geheugen en de bestrijding van stress.

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

Original Superfoods Brahmi Poeder 150 Gram

Brahmi heeft een eeuwenoude reputatie van een effectief en krachtig kruid dat nuttig is voor het geheugen en de bestrijding van stress. Het wordt gebruikt in traditionele ayurvedische behandelingen van epilepsie en astma. Het wordt ook gebruikt in de Ayurveda voor zweren, tumoren, ascites, vergrote milt, indigestie, ontstekingen, lepra, bloedarmoede en galachtigheid. De Alternative Medicine Review (Maart 2004) beweert het volgende, "Het onderzoek heeft zich vooral gericht op de cognitieve effecten van Brahmi, in bijzonder het trainen van het geheugen en concentratie, en de resultaten ondersteunen de traditionele ayurvedische claims.'

Het kruid bevat alkaloïden brahmine, herpestine samen met saponinen, monnieri en hersaponine. Bacosides A en B bezitten hemolytische activiteit. Hersaponine wordt gerapporteerd om cardiotonische en kalmerende eigenschappen te hebben. Deze bestanddelen werken synergetisch om het kruid de farmacologische eigenschappen te geven.

Original Superfoods Brahmi Poeder 150 Gram
Inhoud 150 Gram
Land van herkomst India
Ingrediënten Brahmi
Allergenen informatie Buiten bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap of geven van borstvoeding eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
Toepassing Voeg 1/2 tot 1 theelepel toe aan 30 ml water en drink als shot. Kan ook toegevoegd worden aan een sap of smoothie.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren