Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Original Superfoods Biologische Psyllium Husk Vezels 250 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Psyllium Husk Vezels kunnen toegevoegd worden aan smoothies of shakes voor het ondersteunen van de stoelgang of helpen bij afvallen.

Omschrijving

Details

Original Superfoods Biologische Psyllium Husk Vezels 250 Gram

Psyllium wordt gebruikt door mensen met een lastige stoelgang. Het kan zowel bij verstopping als bij diarree gebruikt worden. Ook kan het bij prikkelbaredarmsyndroom en aambeien gebruikt worden. De in de zaadhuid voorkomende voedingsvezel – de vlosine-slijmpolysaccharide – kan meer dan het vijftigvoudige van het eigen gewicht aan water binden, wat tot een volumetoename in de darm leidt. In de keuken kan het gebruikt worden als natuurlijk geleermiddel en verdikkingsmiddel in gebak en cakes. Psyllium is dus een goede vervanger van gluten omdat psyllium ook stevigheid en binding brengt aan voeding. Ook kan psyllium toegevoegd worden aan smoothies of shakes voor het ondersteunen van de stoelgang of helpen bij afvallen. Let wel bij het nemen van psyllium husk vezels zal dit het water opnemen dus drink voldoende water erbij voor het soepel houden van de stoelgang en voorkomen van een verstoppingsprobleem.

Door het toenemen van de darmvolume bij het gebruik van psyllium husk vezels wordt er geadviseerd om deze niet tegelijk in te nemen met medicijnen. Het lichaam zal door het toenemen van de darmvolume de medicijnen er gelijk uitgooien. Dus moet er een tijdsverschil van 2 uur zitten tussen de inname van de twee.


Original Superfoods Biologische Psyllium Husk Vezels 250 Gram
Inhoud 250 Gram
Land van herkomst India
Ingrediënten Biologische Psyllium Husk Vezels
Allergenen informatie
Toepassing Voeg 1 eetlepel psyllium husk vezels toe aan een glas water en drink direct op. Psyllium husk vezels kunnen ook gebruikt worden als bindmiddel.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking 5 Gram - 50
Voedingswaarde Hoeveelheid per Portie Hoeveelheid per 100g
Energie 79 kJ (19 kcal) 1582 kJ (378 kcal)
Vetten ~ ~
waarvan verzadigd vet ~ ~
Koolhydraten 4.4 gr 89 gr
waarvan suikers ~ ~
Eiwitten ~ ~
Vezels 4 gr 79 gr
Zout 0 gr 0 gr

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren