Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 240 ML

Schrijf de eerste review over dit product

Zuurstofvoorziening is heel belangrijk voor het lichaam. Het helpt de gezondheid verbeteren. Het heet oxygenation. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding.

Omschrijving

Details

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 240 ML

Zuurstofvoorziening is heel belangrijk voor het lichaam. Het helpt de gezondheid verbeteren. Het heet oxygenation. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van. Gesimplificeerd, tonen vele nieuwe wetenschappelijke studies de overeenkomst tussen chronische aandoeningen en een zuurstofarme omgeving.

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van zuurstoftekort.

Vanaf nu zijn er ASO (Activated Stabilized Oxygen) druppels verkrijgbaar als supplement. De stabiele bio-opneembare O2 druppels met O4 molecuul komen via het slijmvlies in je bloedbaan terecht en werken rechtstreeks op celniveau.

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 240 ML
Inhoud 240 ML
Land van herkomst USA
Ingrediënten ASO (biobeschikbare zuurstof, gedestilleerd water, zeezout)
Allergenen informatie ASO kan sporen bevatten van calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en selenium. 100% veganistisch, glutenvrij, geen bewaarmiddelen of additieven en cafeïnevrij.
Toepassing Goed schudden voor gebruik. Neem 30 druppels naar behoefte, bij voorkeur op een lege maag. Kan sublinguaal worden ingenomen of aan gedistilleerd water worden toegevoegd. Vermijd contact met metalen voorwerpen.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking 30 druppels (2 ml) - 120

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten