Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Mag365 Magnesium Naturel 150 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Magnesium en calcium zijn fundamentele voedingsstoffen die in evenwicht moeten zijn met elkaar voor een goede gezondheid.

Omschrijving

Details

Magnesium en calcium zijn fundamentele voedingsstoffen die in evenwicht moeten zijn met elkaar voor een goede gezondheid. Het belang op celniveau is kritisch. Calcium en magnesium zijn als tegenoverliggende zijden van een munt. Calcium maakt de spieren samentrekken. Magnesium is noodzakelijk om de spieren te ontspannen. Calcium prikkelt de zenuwen, terwijl magnesium ze kalmeert. Calcium is nodig voor de bloedstolling, maar magnesium houdt de bloed stroom vrij. Naar onze mening, zijn mensen meer Magnesium deficiënt dan calcium deficiëntie.

Magnesium kan tijdens of buiten de maaltijden worden genomen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De hoeveelheid kan inéén keer ingenomen worden of verdeeld worden in 2 tot 3 porties over de dag.

Meng in een glas met 20-30 ml heet water. Laat bruisen en roer tot het opgelost is. Vul de rest van het glas met warm of koud water en drink op.

Mag365 Magnesium Naturel 150 Gram
Inhoud 150 Gram
Land van herkomst EU/Non-EU
Ingrediënten Magnesiumcarbonaat en citroenzuur, die samen in combinatie met heet water, ionisch magnesiumcitraat vormen.
Allergenen informatie Bevat geen zoetstoffen of kunstmatige smaakstoffen.
Toepassing Magnesium kan tijdens of buiten de maaltijden worden genomen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De hoeveelheid kan in één keer ingenomen worden of verdeeld worden in 2 tot 3 porties over de dag. Meng in een glas met 20-30 ml heet wate
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking 2 theelepels - 37

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten