Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

MAG365 Magnesium BF plus Calcium 210 Gram

Schrijf de eerste review over dit product

Superieur magnesium-calcium voedingssupplement formulering.

Omschrijving

Details

 MAG365 Magnesium Supreme Plus Calcium 210 Gram

Geformuleerd met 3 delen magnesium en 2 delen calcium, plus vitamine D3 en vitamine K2, die zal helpen voorkomen dat een overschot van calcium de magnesiumvoorraad uit het lichaam rooft en zal helpen de symptomen te voorkomen die gepaard gaan met verlaagde niveaus van magnesium.

Magnesium en calcium zijn fundamentele voedingsstoffen die in evenwicht moeten zijn met elkaar om u een volledig goede gezondheid te laten ervaren. Het belang op celniveau is kritisch. Calcium en magnesium zijn als de weerszijden van een munt. Calcium laat spieren samentrekken. Magnesium is noodzakelijk om spieren te laten ontspannen. Calcium prikkelt de zenuwen, terwijl magnesium ze kalmeert. Calcium is nodig voor de bloedstolling, maar magnesium zorgt dat het bloed vrij stroomt.

MAG365 kan worden genomen tijdens of tussen de maaltijden door. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De hoeveelheid kan eenmaal worden ingenomen of verdeeld over de dag in 2-3 porties.

Meng in een glas met 20-30 ml warm water. Laat bruisen en roer totdat het is opgelost. Vul de rest van het glas met warm of koud water en drink het op.

Ingrediënten: Calcium lactaat, citraat magnesium (uit citroenzuur en magnesiumcarbonaat) Vitamine C (calcium ascorbaat), kaliumcitraat, Boorzuur, vitamine K2-7, vitamine D3 (Cholecaliciferol, veganistisch uit korstmos).

MAG365 Magnesium BF plus Calcium 210 Gram
Inhoud 210 Gram
Land van herkomst EU/Non-EU
Ingrediënten Calcium lactaat, citraat magnesium (uit citroenzuur en magnesiumcarbonaat) Vitamine C (calcium ascorbaat), kaliumcitraat, Boorzuur, vitamine K2-7, vitamine D3 (Cholecaliciferol, veganistisch uit korstmos).
Allergenen informatie Bevat geen additieven.
Toepassing Magnesium kan tijdens of buiten de maaltijden worden genomen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De hoeveelheid kan in één keer ingenomen worden of verdeeld worden in 2 tot 3 porties over de dag. Meng in een glas met 20-30 ml heet wate
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten