Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Hyg Ionic Tandenborstel Medium Compleet

Schrijf de eerste review over dit product

Klinische studies hebben bewezen dat de hyG IONIC  tandenborstel de moeilijk bereikbare en plaque gevoelige gebieden tot 48% beter en effectiever schoonmaakt dan gewone borstels. Dat voor de verwijdering van de plaque, borstels met ionische werking beter werken en een beter resultaat hebben dan "gewone" borstels.

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

HyG IONIC tandenborstel met medium borstel.

Klinische studies hebben bewezen dat de hyG IONIC tandenborstel de moeilijk bereikbare en plaque gevoelige gebieden tot 48% beter en effectiever schoonmaakt dan gewone borstels. Dat voor de verwijdering van de plaque, borstels met ionische werking beter werken en een beter resultaat hebben dan "gewone" borstels.

De Ionische borstel maakt gebruik van de basisfysica van lichaamsenergie, helpt daarmee de tanden en plaque gevoelige gebieden schoner te maken, te beschermen en tandvleesproblemen te voorkomen.

Hoe het werkt:

Wanneer u met hyG IONIC tandenborstel poetst, keert de constante stroom van positieve ionen (+), uit de lithiumkrachtbron, de polariteit van uw gebit tijdelijk om. Dit maakt dat uw gebit plaque afstoot, zelfs in die gebieden waar de borstelkop van de hyG IONIC niet kan komen, de groeven in tanden en kiezen en spleetjes tussen de tanden.

Wanneer u de hyG IONIC tandenborstel in uw handen heeft en de borstel uw gebit raakt, met speeksel of water als geleidingsstof, wordt er een niet waarneembaar elektronisch circuit gecreëerd. De krachtbron voor dit circuit is in het handvat gemonteerd en afgedekt met een laagje metaal. Tijdens het poetsen moet de gebruiker een vinger of deel van de palm in contact met het metaal houden, bij voorkeur vochtig / nat en vervolgens als gebruikelijk poetsen. De elektronenstroom trekt plaque naar de negatief geladen borstel / borstelkop, dit proces is veilig, eenvoudig en efficiënt.

De borsteltjes zijn verkrijgbaar in medium (middelzacht), of voor gevoelig tandvlees zijn er ook zachte borsteltjes beschikbaar. De tandenborstel is stil, klein en overal klaar voor gebruik, het heeft geen oplader of adapter nodig.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten