Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Bikun Enkelband Gel Pack

Schrijf de eerste review over dit product

Bikun enkelband gel pack helpt de bloedvaten te stimuleren om de bloedsomloop te reactiveren, waarbij het gevoel van zware, pijnlijke en vermoeide benen kan worden verlicht.

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Omschrijving

Details

Gebruik van Bilkun producten

Bikun is een comfortabel kussen gemaakt van natuurlijke, niet-toxische gel, bedekt met een volledig ascetische en hypoallergene schaal. Het regelmatige gebruik ervan biedt tal van fysieke voordelen, waaronder: reactivering van bindweefsel, verbeterde circulatie, reactivering van het lymfatische en immuunsysteem, verbeterde circulatie in het lichaam en hulp bij algemene ontspanning.


Bikun Enkelband Gel Pack

Bikun enkelband gel pack helpt de bloedvaten te stimuleren om de bloedsomloop te reactiveren, waarbij het gevoel van zware, pijnlijke en vermoeide benen kan worden verlicht.


  • Helpt verlichting te geven aan het enkelgewrichten

  • Het is een hulpmiddel voor de preventie en behandeling van spataderen

  • Helpt bij verlichting bij  zware en vermoeide benen

  • Bikun enkelband wordt toegepast als hulpmiddel om pijn te reduceren en het weefsel tot rust te brengen, denk hierbij aan koud compres bij zwelling en pijn ten gevolge van een peesontsteking, verzwikking, hielspoor.

  • Het traint de elastische weefsels en versterkt het omliggende huidweefsel.

  • Bikun enkelband is geschikt voor voeten, enkels, kuiten en dijen.

  • Geschikt in combinatie met Bikun® en B-bikun®, afgeleide badlagers.

 

Gebruik van de Bikun Enkelband Gel Pack

 

  • Om de eigenschappen van het product te behouden dient u de BIKUN® Gel Pack in de vriezer te bewaren (koel in ieder geval de Gel Pack minimaal 60 minuten in de vriezer of koelkast, afhabkelijk van uw eigen voorkeur.

  • De toepassing duurt 20 minuten. Indien u nog steeds pijn heeft, kan het goed zijn om de huid eerst weer warm te laten worden alvorens de Gel Pack opnieuw aan te brengen. Toepassen kan diverse keren per dag.

  • Gel Pack niet direct op de huid aanbrengen, maar gebruik bijgevoegde katoenen beschermingshoes.

Advies

De gel bestaat uit water, cellulose, kleurstoffen en toevoegingen. Het betreft een niet giftige inhoud maar in geval van rechtstreeks contact van de gel op de huid of ogen, direct spoelen met water maar niet wrijven.


Detox-baden zijn een zeer eenvoudige en natuurlijke remedie die gunstige effecten op het lichaam, de slaap en op de fundamentele vitale functies van het lichaam produceert. Miljoenen mensen over de hele wereld erkennen de voordelen van de dagelijkse toepassing van detox baden, die samen met een gezond dieet, een oplossing is om gezondheid, welzijn en vitaliteit te herontdekken en om de juiste psycho-fysieke balans te herstellen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten