Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract 50 ML + Citrosept Dental 15 GRAM

Schrijf de eerste review over dit product

Omschrijving

Details

Citrosept Biologische Grapefruit Extract is een uitzonderlijk krachtig en natuurlijk voedingssupplement dat bijzonder rijk is aan vitamine C en bioflavonoïden.

Door het regelmatig, liefst dagelijks, te gebruiken, verbetert u uw immuunsysteem. Het is bekend dat bioflavonoïden de opname van vitamine C vele malen versterkt en dat maakt Citrosept onder andere zo bijzonder. Bioflavonoïden in de dagelijkse inname van het product dragen bij aan de juiste conditie van haarvaten. De belangrijkste ingrediënten zijn flavonoïden die van nature aanwezig zijn in fruit en vitamine C.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract kan worden ingezet als ondersteuning bij het bestrijden van bacteriën, virussen, schimmels en ook parasieten en tast het de natuurlijke darmflora niet aan.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract heeft geen negatieve bijwerkingen en kan ook uitwendig gebruikt worden tegen infecties, ontstekingen en klachten zoals eczeem, psoriasis, voetschimmel, roos en insecten beten.

 

Citrosept Dental:

Citrosept Dental is een gel die de mondhygiëne verzorgt. Het is verfrissend en verzachtend. Het helpt de ongemakken te verlichten bij gebruik van een beugel of kunstgebit.

Bacterien en schimmels kunnen vele ongemakken veroorzaken in de mond. Geen brandende en stekende pijn meer, en geen slechte adem met Citrosept Dental.

Citrosept Biologische Grapefruit Extract 50 ML + Citrosept Dental 15 GRAM
Inhoud 50 ml
Land van herkomst Duitsland
Ingrediënten Citrosept: Biologisch GRAPEFRUIT extract 84% (glycerine – drager, ingrediënten verkregen van de GRAPEFRUIT water, ascorbinezuur (anti-oxidant) Dental: Propyleenglycol, glycerine, water, pvp, citrus paradisi, menthol, benzalkoniumchloride.
Allergenen informatie Citrosept: GRAPEFRUIT Dental: Bescherm je ogen. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk opstaan en wegspoelen met veel water. Raadpleeg een arts voor gebruik in het geval van een mondholte-infectie.
Toepassing Citrosept: 15 druppels oplossen in 200 ml water, drie maal daags. Niet de aanbevolen hoeveelheid overschrijden. Gebruik binnen zes maanden na opening. Dental: Breng na het tandenpoetsen een kleine hoeveelheid van de gel aan op je tandvlees en/of je geheme
Bewaaradvies Bewaar op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking -

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren