Welkom bij SuperfoodsAndMore Wholesale

Prijzen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd.

Tandverzorging

7 artikel(en)

per pagina

 • Dr. Tung's Smart Floss 27 Meter

  Er is geen andere tandzijde zoals Smart Floss™. Deze revolutionaire tandzijde past zich aan tussen de ruimtes, tussen tanden en kiezen en verwijderd, klinisch bewezen, 55% meer plaque en voedselresten dan andere tandzijde.

  Meer info
 • Dr. Tung's Snap-On Toothbrush Sanitizer

  Houdt uw tandenborstel hygiënisch en fris met de tandbeschermer van DrTung's. Actieve dampen van krachtige etherische oliën doordringen de tandenborstel haren.

  Meer info
 • Dr. Tung's Tongreiniger

  Dr. Tung's Tongreiniger is de BESTE remedie tegen slechte adem!

  Meer info
 • Hyg Ionic Tandenborstel Zacht Compleet

  Klinische studies hebben bewezen dat de hyG IONIC tandenborstel de moeilijk bereikbare en plaque gevoelige gebieden tot 48% beter en effectiever schoonmaakt dan gewone borstels. Dat voor de verwijdering van de plaque, borstels met ionische werking beter werken en een beter resultaat hebben dan "gewone" borstels.

  Meer info
 • Hyg Ionic Tandenborstel Medium Compleet

  Klinische studies hebben bewezen dat de hyG IONIC  tandenborstel de moeilijk bereikbare en plaque gevoelige gebieden tot 48% beter en effectiever schoonmaakt dan gewone borstels. Dat voor de verwijdering van de plaque, borstels met ionische werking beter werken en een beter resultaat hebben dan "gewone" borstels.

  Meer info
 • Spry Tandpasta Kaneel 118 ml

  Spry Xylitol Cinnamon Tandpasta is een fluoride-vrije tandpasta met een natuurlijke smaak van kaneel dat de mond lekker verwarmt terwijl de mond zachtjes word gereinigd. Spry-tandpasta wordt uitsluitend gezoet met xylitol, een heerlijk smakend natuurlijk zoetmiddel en is veilig voor kinderen en wordt aanbevolen door tandartsen.

  Meer info
 • Spry Tandpasta Pepermunt 118 ml

  Spry Xylitol pepermunt Tandpasta is een fluoride-vrije tandpasta met een frisse smaak van pepermunt dat de mond een lekker frisse adem geeft terwijl de mond zachtjes word gereinigd. Spry-tandpasta wordt uitsluitend gezoet met xylitol, een heerlijk smakend natuurlijk zoetmiddel en is veilig voor kinderen en wordt aanbevolen door tandartsen.

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina